2η Μπλε Διαδρομή-Οι εγγραφές άρχισαν!

Ο αθλητισμός αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα, προσφέροντας υγεία στον οργανισμό και σωματική ευρωστία. H Μπλε Διαδρομή είναι μια κοινή προσπάθεια του EUROPA UOMO Κύπρου και του ποδηλατικού σωματείου KMeaters, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη.

Στις 10 Οκτώβριου 2021 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η Remedica Μπλε Διαδρομή για όλους. Μια ποδηλατική βόλτα στην πόλη της Λεμεσού στην οποία συμμετείχαν πέραν των 700 ποδηλατιστών όλων των ηλικιών.

Το 2022 η Μπλε Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου με στόχο την προσέλευση πέραν των 1000 ποδηλατιστών τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη βόλτα στην πόλη της Λεμεσού μεταφέροντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους. Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός θα λάβει μέρος την Κυριακή 09 Οκτώβριου 2022 με αφετηρία της διαδρομής το αμφιθέατρο Ηρώων Χρίστου & Μίλτου Χριστοφόρου στο Μόλο Λεμεσού. Θα περιλαμβάνει διαδρομή στην πόλη απόστασης 8 χλμ.

Μαζί στην προσπάθεια μας θα είναι το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου καθώς και το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο. Όραμα μας είναι η Μπλε Διαδρομή να καταστεί πόλος έλξης για τον κάθε συνάνθρωπο μας. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες.

Στηρίζοντας την προσπάθεια μας, στηρίζετε τον αγώνα μας για πρόληψη και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του προστάτη. Ο καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους!

Θα είμαστε όλοι εκεί!
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή!

1 σκέψη για το “2η Μπλε Διαδρομή-Οι εγγραφές άρχισαν!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.