2η Μπλε Διαδρομή για όλους – Οι εγγραφές είναι πλέον ανοικτές

Στις 10 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Μπλε Διαδρομή Remedica για όλους. Ένας ποδηλατικός περίπατος στην πόλη της Λεμεσού, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 700 ποδηλάτες όλων των ηλικιών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το 2022, η Μπλε Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου, με στόχο να φτάσει περισσότερους από 1000 ποδηλάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη βόλτα στην πόλη της Λεμεσού, με το μήνυμα ότι ο καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, ξεκινώντας από το αμφιθέατρο των Ήρωων Χρήστου και Μίλτου Χριστοφόρου στον Λιμένα της Λεμεσού. Περιλαμβάνει μια ποδηλατική διαδρομή προς την πόλη σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

Στην προσπάθειά μας θα είναι μαζί μας το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας της Κύπρου, καθώς και το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο. Η όρασή μας είναι η Μπλε Διαδρομή να γίνει ένας πόλος έλξης για κάθε άνθρωπο. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε την υποστήριξή σας.

Γίνετε μέρος της αποστολής μας και κάντε εγγραφή σήμερα!