19η Γενική Συνέλευση 2023

Η 19η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Europa Uomo της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, οργανώθηκε από την Europa Uomo Cyprus.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από 27 ευρωπαϊκές χώρες, και τιμήθηκε με την παρουσία του Προεδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, της Επιτρόπου Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Στέλλας Κυριακίδου, του Υφυπουργού Ναυτιλίας, εκπροσωπούμενου από την κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, οργανωμένων ομάδων και φορέων, καθώς και μελών και υποστηρικτών της Europa Uomo Cyprus.

Η Europa Uomo Cyprus τίμησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, την Επίτροπο Υγείας και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας για τη συμβολή και την υποστήριξή τους προς τον οργανισμό.

Ο καρκίνος του προστάτη αφορά όλους μας, και ο κοινός μας στόχος είναι η πρόληψη και η ενημέρωση των συνανθρώπων μας, διότι η πρώιμη διάγνωση σώζει ζωές!

Ομιλητές

Ανδρέας Μωυσέως

Πρόεδρος Europa Uomo Κύπρου

Νίκος Χριστοδουλίδης

Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Gunther Carl

Πρόεδρος Europa Uomo Ευρώπης

Στέλλα Κυριακίδου

Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μαρίνα Χατζημανώλη

Υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιάσωνας Ιασωνίδης

Αντιδήμαρχος Λάρνακας

Δρ. Νίκος Ζαμπόγλου

Διευθυντής του Ιατρικού Συμβουλίου του GOC

Γενική Συνέλευση

Τιμητικά Βραβεία

Επίσκεψη στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Αντιπρόσωποι από 27 ευρωπαϊκές χώρες, μέλη της Συνομοσπονδίας Europa Uomo της Ευρώπης, επισκέφθηκαν το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι αντιπρόσωποι πραγματοποίησαν περιήγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του GOC, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας του καρκίνου του προστάτη.

Χορηγοί