Φωταγώγηση Κάστρου Πάφου – Μπλε Νοέμβριος 2021

Ευχαριστούμε το Τμήμα Αρχαιοτήτων Κύπρου/ Department of Antiquities Cyprus για την στήριξη!
Ο καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους!
Μπλε Νοέμβριος 2021!
 
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΜΠΛΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, του Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της Παγκύπριας Εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη, η οποία πραγματοποιείται από το σωματείο Europa Uomo Κύπρου για ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο, θα φωτίσει με μπλε χρώμα τα Κάστρα Πάφου και Λάρνακας την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.
Κύριος στόχος του μήνα ενημέρωσης Μπλε Νοέμβριος, αποτελεί η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του προστάτη, καθώς και η ενημέρωση για τις διαθέσιμες μεθόδους θεραπείας. Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το Τμήμα Αρχαιοτήτων, μέσω του φωτισμού Αρχαίων Μνημείων, είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχει στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Μπλε Νοεμβρίου.
Ευελπιστούμε ότι μέσω της πληθώρας δράσεων ευαισθητοποίησης που προγραμματίζει το σωματείο Europa Uomo Κύπρου, θα βελτιωθεί η ενημέρωση του κοινού για τη νόσο και θα σταλεί ένα μήνυμα στήριξης σε όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.