Τριήμερη Παγκύπρια Ποδηλατική Διαδρομή

Ολοκληρώθηκε και φέτος τριήμερη Παγκύπρια Ποδηλατική Διαδρομή με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη.

Την πρώτη ημέρα της Παγκύπριας Ποδηλατικής Διαδρομής για τον Μπλε Νοέμβριο οργανώθηκε διάλεξη απο το ποδηλατικό σωματείο KMeaters team  με θέμα τον Καρκίνο του Προστάτη με ομιλητές τον Δρ Πέτρο Τσαφρακίδη Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του German Oncology Center και τον Φυσικοθεραπευτή Αντρέα Ττέκλο.

Ευχαριστούμε τους ποδηλάτες του ποδηλατικού σωματείου Kmeaters, τους πραγματικούς ήρωες αυτής της διαδρομής. Για τρεις ολόκληρες ημέρες ποδηλάτισαν εκατοντάδες χιλιόμετρα στις επαρχίες Λεμεσού, Λευκωσίας και Πάφου.

Θερμές ευχαριστίες στο German Oncology Center για την στήριξη καθώς και τους ποδηλάτες του ποδηλατικού σωματείου KMeaters, τον, την εταιρεία Γρηγόρης Χ’ Γρηγορίου για τα δώρα και όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ο καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους!

Psaltis Auto Parts, Garmin Cyprus, BrainRocket, AGROS Natural Mineral Water, ΟΠΑΠ Κύπρου, C.C.C Secretarial Ltd, Kakos Developments, Gregoris Hadjigregoriou ltd, Ιωάννου & Ιωάννου Λτδ, Healthpro Ltd

#EuropaUomoCyprus #mplenovember #draseamesa #ProstateCancerAwarenessMonth