Το “chatbot” της Europa Uomo ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα του καρκίνου.

Η Europa Uomo καινοτομεί  ενσωματώνοντας ένα νέο”chatbot”, το οποίο μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη σε 95 γλώσσες.

Το chatbot της Europa Uomo ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα του καρκίνου. Παραγόμενο σε συνεργασία με τη Σουηδική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Devinncoo, το chatbot έχει “εκπαιδευτεί” να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.

Μπορεί να διεξάγει συνομιλίες σε 95 γλώσσες – μετατρέποντας αυτόματα τη γλώσσα σε αυτή που πληκτρολογεί ο ερωτών.

Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για οποιονδήποτε να αποκτήσει αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη στη δική του γλώσσα.

Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την ιατρική συμβουλή, αλλά μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες να λάβουν σημαντικές αποφάσεις – για παράδειγμα σχετικά με τις εξετάσεις και τη θεραπεία.”

Σας καλούμε λοιπόν να το δοκιμάσετε και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο στον αγώνα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνου του προστάτη.

Επιπλέον στόχος είναι και οι ίδιοι οι ασθενείς να μπορούν να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.europa-uomo.org/ και πατήστε το μπλε εικονίδιο στα δεξιά της σελίδας για συνομιλία.