Δημοσιογραφική διάσκεψη

Aπό τα κεντρικά γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, (Carlsberg) στα Λατσιά, πέρασε το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου, λίγο πριν από την πρωινή προπόνηση, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, όπου παρέλαβε το βραβείο του για την ανάδειξη του από τους αθλητικούς συντάκτες ως ο ‘’ Καλύτερος Ποδοσφαιριστής’’ του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, για τον μήνα Φεβρουάριο 2016.

Ταυτόχρονα με υπόδειξη του Γιώργου Εφραίμ, η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg συνείσφερε στο Europa Uomo Κύπρου, το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού. Την σχετική επιταγή παρέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αντρέας Μωυσέως.

Ο Γιώργος ευχαρίστησε την Ένωση Aθλητικογράφων Kύπρου που τον τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και την Carlsberg που μέσω του θεσμού του Επάθλου, προωθεί το τίμιο παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Και πρόσθεσε: «για την επιτυχία αυτή συνέβαλαν και οι συμποδοσφαιριστές μου, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο για επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Ο κ. Μωυσέως με τη σειρά του ανάφερε: «ευχαριστούμε τον Γιώργο που επέλεξε τον Σύνδεσμο μας για την εισφορά των 1000 ευρώ. Για την χειρονομία του αυτή το ΔΣ του Europa Uomo Κύπρου, αποφάσισε να τον ανακηρύξει σαν επίτιμο μέλος του Συνδέσμου. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για τη ευαισθητοποίηση και διαφώτιση του αντρικού πληθυσμού, πάνω σε ιατρικά θέματα που αφορούν τον καρκίνο του προστάτη». Περαιτέρω ο κ. Μωυσέως, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Carlsberg και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, για την βοήθεια και στήριξη που προσφέρουν στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, μέσω του αθλητικού θεσμού του Επάθλου Carlsberg και στην κοινωνία ευρύτερα και ευχήθηκε το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομές. Από αριστερά, Aλέξης Φωτιάδης Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανέμεις, Γιώργος Σαββίδης Team ManagerΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ ΑΠΟΕΛ, Αντρέας Σμυρίλλης Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων Carlsberg, και Αντρέας Μωυσέως, πρόεδρος Europa Uomo Κύπρου.