Γενική Συνέλευση 2023

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις μεθόδους θεραπείας του καρκίνου του προστάτη είχαν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες στην 19η Γενική Συνέλευση του Συνασπισμού Europa Uomo Ευρώπης.

Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 η 19 η Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Europa Uomo Ευρώπης που οργάνωσε το Europa Uomo Κύπρου. Στην συνέλευση συμμετείχαν σύνεδροι από 21 χώρες της Ευρώπης και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Στέλλα Κυριακίδου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, οργανωμένα σύνολα και φορείς καθώς και μέλη και υποστηρικτές του Europa Uomo Κύπρου.

Το Europa Uomo Κύπρου τίμησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, την Επίτροπο Υγείας και την Υφυπουργό Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω για την προσφορά και την στήριξη τους στο σωματείο.

Ο καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους και κοινός μας στόχος είναι η πρόληψη και η ενημέρωση των συνανθρώπων μας, αφού η έγκαιρη διάγνωση χαρίζει ζωή!